dissabte, 29 de novembre del 2008

Agenda esportiva express




Aquesta setmana anem una mica tard, però aquí teniu un recull del millor d'aquest cap de setmana. Eminentment futbolístic, com de costum, però no fan gaire res més a la tele.



Futbol


Aston Villa - Fulham (Dissabte, 16:00, La2)
El Villa de Martin O'neill (quin gran entrenador i que infravalorat està) està fent una gran temporada confirmant la progressió constant que ha protagonitzat des de l'arribada de l'ex del Celtic. Evidentment un entrenador sol no aconsegueix res sense una gran plantilla. Tenen dos dels joves més prometedors del futbol anglès: Ashley Young i Gabriel Agbonlahor. Responen més o menys al mateix perfil (àgils, ràpids i molt hàbils amb la pilota) però el primer prefereix la banda mentre que el segon juga millor com a segon davanter. A més, tenen una defensa amb noms molt interessants i totes les opcions del món. Bouma, Laursen, Luke Young, Curtis Davies, Carlos Cuéllar, Zat Knight, Nicky Shorey... El centre del camp és la línia més dèbil, però ja els agradaria a molts tenir a Reo-Coker i a Gareth Barry, a més de l'experimentat búlgar Petrov. La ratxa de victòries dels dos equips fa preveure un bon partit, però normalment aquestes coses ja se sap, acaben malament i veurem un totxo considerable. El Fulham arriba bé, amb bona ratxa, però el Villa Park no és un estadi fàcil i això de jugar fora no és la seva especialitat. Porra: 3-1 (Albert) ; 2-1 (Marc)


Manchester City - Manchester United (Diumenge 14:30)

El partit de la jornada a Anglaterra. Robinho vol confirmar el gran estat de forma en que es troba contra un United que comença a carburar després d'un inici de temporada fluix. Els nous propietaris dels blau cel ja estan firmant els talons per rebentar el mercat mentre els jugadors que ja tenen malviuen a mitja taula per culpa d'una defensa inestable. Mark Hughes no està aconseguint la espectacular solidesa que tenia el seu Blackburn al City of Manchester i fins i tot hi ha hagut dubtes sobre la seva continuitat. Partit molt obert.


Porra: 3-2 (Albert) ; 2-2 (Marc)



Chelsea - Arsenal (Diumenge 17:00h)
L'estat de forma i la plantilla dels dos equips auguren una pallissa dels 'blues' però hi ha dos factors importants a tenir en compte. El primer és l'orgull dels 'gunners', que no es deixaran superar fàcilment per molt malament que es trobin. El segon és els problemes que té el Chelsea a Stamford Bridge. Les grans golejades de l'equip d'Scolari acostumen a ser a fora mentre que a casa pateixen molt per marcar gols. No troben solucions quan el rival es tanca bé a darrere, tal i com va demostrar un sorprenent Newcastle la setmana passada.

Porra: 2-2 (Albert) ; 3-0 (Marc)


AS Roma - Fiorentina (Diumenge 15:00, Digital +)
En una jornada bastant descafeinada a Italia destaquem aquest partit a l'Olímpic de Roma entre un equip que cau en picat i un altre que no acaba de fer el pas endavant que li falta per barallar-se amb els grans. Spalletti no troba la manera de fer funcionar a un equip que l'any passat per poc no atrapa a l'Inter i li birla l'Scudetto. Sense Totti aquest equip no té rumb. Per la seva part, la Fiore no acaba de trobar el camí cap als llocs d'honor. La setmana passada va haver de recorrer a la èpica i a Mutu per superar un gran Udinese a casa. Potser això els dóna la confiança que necessiten per complir les expectatives.

Porra: 2-1 (Albert) ; 0-1 (Marc)



Inter – Napoli (15:00h, Digital +)

Bon partit el que s'espera al Giuseppe Meazza. L'Inter de Mourinho, Ibrahimovic i el renescut Adriano vol seguir encapçalant la Serie A amb mà de ferro mentre espera que Milan i Juve punxin per seguir tiranitzant l'Scudetto. El Nàpols comença a fluixejar després d'un impressionant inici de temporada. Tot i això continua a roda dels de dalt i no posarà les coses fàcils als interistes.


Porra: 2-3 (Albert); 1-0 (Marc)


Bayer Leverkusen - Bayern de Munich (Dissabte 15:30, suposo que Digital +)
Partidàs entre el segon i el tercer al Bay Arena. Un Leverkusen que per fi treu el cap per la part alta de la taula després d'uns quants anys d'ostracisme (quin mal fan els milions del Bayern...) en el que podriem veure a Henrique, aquell central que va fitxar el Barça per cedir-lo després. Els bavaresos no li troben el gust al mètode Klinsman i no rutllen a la competició domèstica. A Alemanya trobem també a dos grans en hores baixes com Stuttgart i Schalke que s'enfronten per sortir de la meitat de la taula. El gran Hoffenheim té un partit fàcil contra l'Arminia.


Porra: 2-0 (Albert); 1-2 (Marc)




Bàsquet Aquesta setmana només es retransmet un dels partits dels equips catalans. Pel canal 33 a les 12:30 del diumenge hi ha un bon partit entre el Regal Barça i el CB Granada. Els de Pascual continuen jugant malament i guanyant els partits per la samarreta, mentre que el Granada, amb un Borchardt recuperat buscarà la primera victòria fora de casa. El Ricoh Manresa vol celebrar que per fi han aconseguit cobrir el pressupost amb una victòria a casa del Menorca. Sembla factible, sempre i quan encertin d'una vegada des de fora de la línia de 3. El Joventut descansa aquesta setmana i podrà assaborir la gran victòria d'aquesta setmana a l'Eurolliga.


Aprofito per recordar... Que els divendres al vespre teledeporte ofereix un partit en directe de la lliga de futbol sala. És una recomanació sincera, és dels esports més entretinguts i dinàmics que hi ha. Tot un espectacle.

5 comentaris:

Albert Prat ha dit...

Puto blogspot i la mare que el va parir. Amb carinyo. El canvi de lletra de l'Inter - Napoli és culpa seva.

Marc ha dit...

I la lliga espanyola què eh? Aquesta lligassa que deixa partidassos durant un mes i després deixa avorriment i estadis buits...

Albert Prat ha dit...

Apa, ja sabia jo que em deixava algo. Bueno, la qüestió és que de la lliga espanyola se'n parla a tot arreu, no cal fer prèvies.

Anònim ha dit...

Quines ganes que tens de criticar al Barça...jajaja. No vaig veure tot el partit d'Eurolliga d'aquesta setmana, però l'estona que vaig veure, van jugar prou bé (primer quart)

Albert Prat ha dit...

Mira quin "partidàs" avui. Cada equip que li juga 2 contra 2 al Barça buscant a Navarro troba una mina. Si passés algun bloqueig encara ho salvariem. A part, els percentatges de tir són horribles.