divendres, 21 de novembre del 2008

Agenda del cap de setmana


Ara toca fer una repàs al que considero el més interessant del cap de setmana. Desgraciadament no és la bogeria de l'últim mes amb futbol, motor, bàsquet i esports frikis variats. S'acosta l'hivern i sobreviuen molt pocs esports.

Futbol


Reial Madrid - Recreativo de Huelva (Dissabte 20h, PPV)

La banda merengue viu la seva última oportunitat de salvar el cap de l'alemany més simpàtic de la capital. Podem veure una golejada increible a base de cor i grapa o com el vaixell blanc s'enfonsa definitivament, afogat en una planificació esportiva lamentable i un ambient enrarit.

FC Barcelona - Getafe (Diumenge 19:00, La Sexta, TV3)

Continuo escèptic davant del Pep Show. La meva naturalesa pesimista em fa pensar que tard o d'hora s'acabarà i veurem alguna derrota o, al menys, alguna victoria justeta. Evidentment, desitjo veure una altra exhibició de futbol, però...

Liverpool - Fulham (Dissabte 16:00, ves a saber si el fan, no ho diu enlloc)

No sé si es podrà veure aquest partit per TVE. Tampoc sé si es pot esperar alguna cosa d'una televisió que en un resum posa Manchester United - StRoke City. De totes maneres, el Fulham aquesta setmana ho té pelut. Si normalment no guanya fora ni per accident, a Anfield davant d'un Liverpool líder, el primer equip sòlid i regular des que va arribar Benítez, encara és més difícil. De totes maneres, normalment el Fulham fa bons partits contra el Liverpool. Si descomptem el lamentable any passat.

Chelsea - Newcastle United (Dissabte 16:00, el mateix que l'anterior)

Segur que hi haurà gols. La lamentable defensa del Newcastle pot desfermar un autèntic show a Stamford Bridge. Jo diria que l'única curiositat que té el partit és veure si Anelka continúa ferm en la seva lluita per la pilota d'or i veure quina una en fan Coloccini i companyia. Espectacle garantit.

Fiorentina - Udinese (Dissabte 18:00, indeterminat)

Bon partit a priori. Si el podeu veure per internet, feu-ho. Són dos equips amb molt bons jugadors, teòricament de segona fila, però que poden donar més d'una sorpresa a Italia i a Europa. Una bon nombre dels que trepitjaran l'Artemio Franchi dissabte acabaran en clubs punters. Si no us ho creieu, espereu. Especial atenció al magnífic Fabio Quagliarella.

Inter - Juventus (20:30, Canal + suposo)

El partit estrella de la jornada. Durant aquesta setmana hem viscut una guerra dialèctica entre The Special One i Claudio Ranieri (què ha fet aquest home per tenir el prestigi que té?) i els neroazzurri estan crescuts. Tenen el millor equip que han tingut en molts anys i al capdavant hi té un dels grans d'això de les banquetes. Per la seva part, els torinesos no travessen una gran època. Un equip sense estrelles emergents i plagat d'italians de classe mitjana amb els eterns Nedved, Del Piero i Buffon dirigint la nau bianconera. De totes maneres, encara poden donar algun bon ensurt. Que li preguntin a Casillas.


Paris Saint Germain - Lyon (Dissabte 21:00, Digital + probablement)

Un dels partits més interessants de la lliga francesa. El PSG, renascut de la més absoluta de les misèries lluita per situar-se altre cop entre els grans. El Lyon vol seguir la seva dictadura tot guanyant al Parc dels Prínceps.

Bàsquet

Unicaja Màlaga - Regal FC Barcelona (Dissabte, 20:00h La 2)

Partidàs al carpena. L'Unicaja d'Aíto s'enfronta a un Barça que no acaba de rutllar de cap manera. Les baixes a la posició de base dels dos equips desllueixen una miqueta el partit. S'ha de veure si Omar Cook i André Barrett aconsegueixen portar la batuta dels seus equips com cal i si el joc ràpid i agressiu d'Aito pot amb el talent desorganitzat dels culés.

Ricoh Manresa - MMT Estudiantes (Diumenge 12:30h, Canal 33)

El Congost ha de ser un fortí pels manresans que intenten aconseguir la salvació el més aviat possible. De la mà d'un Josh Asselin que compensa els mals percentatges de tir exterior i amb una defensa i un cor envejable el Ricoh està sorprenent a tothom amb les seves victòries. I mala sort del triplàs increible de Fisher la setmana passada que si no s'acostarien segur a la copa. Ah, i encara no han aconseguit completar el pressupost. Tots som Manresa!


Tennis

La veritat és que prefereixo obviar la copa Davis perquè la humiliació espanyola pot ser descomunal. Només per antiespanyols. De totes maneres, aquesta gran mentida periodística que és Feliciano López encara està aconseguint fer un paper digne contra el bo de Del Potro.


PD: El gran amic d'aquest blog, Cristià I l'Humil, deu estar content amb el partit contra el Brasil. Ah, i Bryant aquesta nit 8 de 23. Santa paciència.



2 comentaris:

Marc ha dit...

hmmmmm

bona jornada a Itàlia on crec que el Fiore-Udineses donarà més espectacle que l'Inter-Juve.
A la Premier tot fa olor del de sempre, allà sempre guanyen els mateixos.
I a la Lliga... resem perquè el Barça sense Messi passi per sobre del Geta i el recre es dediqui a jugar bé (no cal res més) contra el Madrid. I si el Villareal punxa ha serà la llet.

Anònim ha dit...

Dóna paciència al Regal Barça, home. Que tampoc ho fa pas tan malament! I a la Davis, 4-1 mínim.

nototesnoticia.blogspot.com