dilluns, 23 de març del 2009

Quan el bon joc no sembla ser suficient

18:45 hores del diumenge 22 de març de 2009: El Madrid acaba de guanyar 3-0 a l'Almeria en un partit trist i avorrit al Santiago Bernabéu. Es posa a 3 punts del Barça a l'espera del que facin els blaugrana en el seu partit davant el Málaga.

20:45 hores del diumenge 22 de març de 2009: El Barça acaba de passar per sobre del Málaga amb 6 gols en 60 minuts i 30 minuts de futbol se saló. Ha tornat el gran Barça del mes de desembre, han tornat els 6 punts de diferència...

I ha tornat el "juntos podemos" i totes les campanyes orquestrades des de la premsa esportiva madrilenya - As, Marca i Cuatro basicament - segons les quals el Madrid pot i ha de guanyar una lliga en la qual el Barça ha guanyat 10 dels 28 partits fent més de 4 gols al rival (mitjana de 3 gols per partit a aquestes alçades).
Els que ahir van veure els dos partits es posen d'acord rapidament en dues coses: 1- El Madrid no juga a futbol, especula i guanya per l'escut i per la qualitat individual dels seus jugadors, i 2- El Barça fa el millor futbol que s'ha vist en molts anys, passa per sobre dels seus rivals i jugant així no ha de tenir por de ningú.

El Barça és líder de la lliga, finalista de la Copa del Rei i quartfinalista de la Champions League. És, amb el Manchester United, l'únic equip europeu capaç de guanyar els 3 títols a manca de dos mesos pel final de la temporada. És l'equip europeu que ha fet més gols (només el Bayern de Munich ha fet més gols en les 3 competicions que la tripleta atacant del Barça) i dels que menys en rep (Valdés és el porter menys golejat de la lliga tot i les crítiques).
Tot Europa es meravella del futbol que fa - ahir entre un 75 i un 80% de la possessió de la pilota - i a Munich ja es donen per eliminats de la Champions abans d'hora.

El Madrid és segon a la lliga a 6 punts del lider, va ser eliminat de la Copa per un 2B, el Real Unión de Irún, a doble partit i va ser 'chorrejat' de la Champions a Anfield. No juga bé i depèn en excés de les individualitats dels seus jugador per tirar endavant els partits.

Algú em pot explicar perquè des de la brunete mediatica volen fer veure que el Madrid guanyarà la lliga sense cap mena de problema i que el Barça s'enfonsarà en la misèria més absoluta?