dilluns, 17 de novembre del 2008

Dues visions diferents

Aquest parell d'impresentables que pretenen escriure en aquests blogs, a part de dir un pilot de disbarats, veiem les coses d'una manera molt diferent. Hem decidit fer aquest blog perquè, encara que no ens llegeixi ningú, poguem desfogar-nos tranquil·lament i produir alguna cosa de tantes hores veient partits de la primera divisió russa o informant-nos sobre els resultats del Giro de Lombardía (la cursa de les fulles mortes, aquests títols històrics són pura poesia).

En aquest blog trobareu tant resultats esportius, amb una regularitat escassa, com reflexions sobre la nostra idea de l'esport, els nostres gustos i les nostres tonteries. Cadascú anirà pel seu camí, perquè mai no coincidim ni per casualitat. Ja veureu que la nostra concepció del futbol és oposada i a mi m'interessen molt més altres esports, en especial el bàsquet. Esperem que algú escolti aquesta tribuna i al menys ens serveixi per començar a introduir-nos en això d'escriure en un lloc públic i en català.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aniré visitant el Blog tot i que ja em tragui a clase part de les vostres paranoies futbolístiques. Confesso que no conec cap jugador del Fulham i que no m'interessa la Lliga Rusa. Ho sento. Potser així aprenc quelcom...

Ja que hi sóc, aprofito per fer publicitat: nototesnoticia.blogspot.com, jeje

Salut!