dissabte, 20 de febrer del 2010

Sense sorpreses


Dos partits molt igualats dijous i dues victòries senzilles el divendres ens deixen els quatre caps de sèrie a les semifinals de la Copa del Rei. El Power Electronics València (quin nom més lleig...) va guanyar amb disciplina i un toc de sort a l'Estudiantes en el partit més igualat dels quarts de final. Les queixes dels madrilenys per l'arbitratge no tenen gaire fonament un cop vista la repetició, encara que l'antiesportiva a Gabriel potser sí que sembla una mica massa dura, cosa que no justifica la reacció de l'ala-pivot ni la de Casimiro. Resultat, una antiesportiva, una tècnica, quatre tirs lliures pel València i possessió. Els nervis de la competició traeixen massa sovint.

El Cajasol per la seva banda va plantejar un partit molt dur, amb defenses molt ben preparades per frenar al Barça. Ho van aconseguir, però encara els falten un parell de fitxatges per optar a alguna cosa més que entrar a la Copa. Al final la qualitat individual va marcar la diferència en un partit francament lleig i poc espectacular però que reafirma la grandíssima feina que està fent Joan Plaza a Sevilla, revivint un equip que navegava en la mediocritat des de fa ja molts anys. L'equip de Xavi Pascual presenta molts dubtes. Espessor en atac, poca duresa defensiva i problemes en el rebot defensiu. Caldrà veure com reaccionen davant Kosta Perovic, que al partit de la Fontetat ja va atropellar al joc interior blaugrana.

El Baskonia va atropellar a un Bilbao Basket completament inexistent, amb greus problemes en la direcció de joc i en la defensa a base d'intensitat, velocitat i tir exterior. El Madrid per la seva banda, no va trobar oposició en un DKV que no cometria cap error si comencés a defensar una mica i a jugar a bàsquet, no a un concurs de triples. Al menys vem poder presenciar l'eclosió del jove txec Jelinek (No Jelenik, senyor Arseni...) i bons minuts de Josep Franch, Christian Eyenga i Pere Tomàs. Els falta un any de maduració, però estem assistint a l'embrió d'una altra gran Penya. Sempre que no es perdin pel camí...


Avui, València - Barça i Madrid - Caja Laboral. Em tiro a la piscina.

VBC - BAR : Victòria ajustada dels de Pascual

MAD - BSK: Guanyen els blancs amb de 7-10 punts

2 comentaris:

trastero ha dit...

Chapeau por el resumen. Difícil resumir mejor lo que la Copa nos está dejando... algo escaso por ahora.
Piscina: gana el Madrid si Reyes pasa de 10 puntos, en caso contrario gana el Barça

Albert Prat ha dit...

Per desgràcia no podré fer una prèvia de la final ni anàlisi de les semis per falta de temps! Casum la pell!