dimarts, 26 de gener del 2010

De cops de colze, nassos trencats i la testosterona de la premsa


Quin mal que fan aquestes setmanes sense futbol! 5 dies eterns cada setmana en els quals barcelonistes i madridistes no tenim gaire res més a fer que pensar en l'anterior partit. El problema és que quan les coses van bé pels dos equips: guanyen, juguen més o menys i van agafant avantatge per quan calgui deixar els millors per la Champions.

I com que no hi ha res més per omplir pàgines de diaris i hores de ràdio i televisió, doncs els mitjans estan aprofitant per portar fins a la vergonya aliena el cop de colze de Cristiano Ronaldo a Mtilinga en el partit de diumenge passat.
Avui ens hem llevat amb 4 portades dignes de la premsa groga britànica. Les de l'As i l'Sport són per fer un màster als periodistes del The Sun per ensenyar-los el que és tergiversar i fer demagògia barata. Marca (estranyament) i Mundo Deportivo estan un parell de graons per sota tot i que ho han intentat.

Personalment crec que el que va fer Cristiano era vermella i un o dos partits de suspensió (finalment ha sét dos partits) i punt. Al portuguès se li van inflar les parts, se li van creuar els cables, va deixar anar el braç i va tenir la mala sort de trencar-li el nas a Mtilinga. Res més.
Una jugada que si els àrbitres xiulessin com s'ha de fer no es veuria mai: si t'agafen al mig del camp és falta i targeta groga. Ni continuïtat, ni "sigan, sigan" ni res. El joc subterrani s'ha d'aturar.

Ni Cristiano és un assassí per deixar anar el braç, tot i que sóc del parer que sabia el que feia en tot moment, ni se'l persegueix per ser qui és.
Ara bé, comparar-ho amb la jugada de Messi i Marc Valiente és de jutjat de guàrdia. Ni Messi pretén agredir a Valiente, ni Mtilinga agafa durant tants metres a Cristiano.

En fi, que torni la Champions, si us plau!!!!

3 comentaris:

Marc ha dit...

tornem a demanar disculpes per la poca activitat del blog. Estem d'examens i no tenim massa temps per escriure aquí.

http://eltrasterodetuerasmuypop.blogspot.com/ ha dit...

Estoy de acuerdo con casi todo. Animo, que si te examinas de deontologia sacaras buena nota. Por cierto, si me apuras no es ni amarilla... si es que es un simple forcejeo para zafarse de un agarroncillo...
Ah, y la copa continua, algunos sufrimos tambien entre semana

Marc ha dit...

la vermella és indiscutible, qüestió de punteria: no és el mateix fer joc perillós que xutar el cap d'algú, per molt que sigui sense voler.

alguna dia parlaré de la copa, ho prometo.