dilluns, 8 de febrer del 2010

Adéu, llegenda



Set Copes d'Europa, onze lligues i vuit copes del rei són un palmarès impensable per la majoria d'equips de qualsevol esport, però són tan sols una part del palmarès d'un dels mites més grans de l'handbol.
Setanta-un són els títols que té David Barrufet a casa seva, dels quals setanta els ha guanyat amb la samarreta del Barça i un, un campionat del món, amb la selecció espanyola. A més, té tres plates i un bronze en europeus i dos bronzes en Jocs Olímpics.
Barrufet és el darrer representant d'un dels millors equips de la història de l'esport, un equip que va guanyar sis copes d'Europa seguides amb remuntades heroiques en aquelles tardes màgiques del Palau. Fent parella a la porteria amb Svensson, la porteria del Barça va ser durant anys la millor coberta del món.

Amb 40 anys ha decidit retirar-se i ha decidit dir-ho ara per evitar problemes a l'equip i donar temps al club per trobar-li un substitut. Amb 40 anys deixa l'handbol una de les persones que ha fet més per l'handbol i un dels millors porters de la història d'aquest esport.
El Barça haurà de trobar un nou líder al vestuari, però no perdrà a Barrufet del tot ja que entrarà als serveis jurídics del club.

Moltes gràcies per tot, David. Adéu llegenda!